Premier League

Start dezastruos de sezon pentru Manchester United. Umbra lui Sir Alex Ferguson ramane in continuare peste Old Trafford

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

Instalarea lui Erik Ten Hag pe banca tehnica nu a schimbat datele problemei pentru Manchester United in noul sezon de Premier League. Debut cu infrangere pe teren propriu cu Brighton, scor 1-2.

Dupa un sezon precedent dezamagitor, incheiat pe locul sase, Manchester United a luat bataie pe teren propriu in prima etapa de la Brighton, o echipa obisnuita cu viata de la mijlocul ierarhiei.

Neamtul Pascal Gross si-a trecut in cont o dubla pe Old Traffod in minutele 30 si 39, in timp ce reusita celor de la Manchester United a fost de fapt un autogol in partea secunda.

Un meci pe care Cristiano Ronaldo l-a inceput pe banca de rezerve, semn ca relatia cu Ten Hag este in continuare una mai degraba rece.

Nici macar intrarea atacantului portughez in partea secunda nu a reusit sa o resusciteze pe Manchester United de pe drumul primei infrangeri din sezon.

Ramane de vazut daca Ronaldo va ramane pe Old Trafford si dincolo de 1 septembrie, limita perioadai de transferuri.

Danezul Christian Eriksen a jucat toate minutele pentru Manchester United la prima aparitie intr-un meci oficial. La fel si argentinianul Lisando Martinez care face cuplu in centrul apararii cu Harry Maguire.

Cert este ca fanii lui United au ajuns la limita rabdarii, acestia fluierandu-si copios favoritii la pauza si la final.

Intr-un alt meci disputat, duminica dupa-amiaza, Leicester si Brentford au remizat, scor 2-2.

Se mai joaca West Ham - Manchester City de la 18:30.



Start dezastruos de sezon pentru Manchester United. Umbra lui Sir Alex Ferguson ramane in continuare peste Old Trafford