Premier League

Solskjaer scrie istorie pe banca lui Manchester United

Sursă foto: https://twitter.com/bet365_dk/

Antrenorul norvegian Ole Gunnar Solskjaer nu doar ca l-a facut repede uitat pe Jose Mourinho la Manchester United, dar tocmai ce si-a castigat locul in cartea de istorie a clubului englez.

Manchester United a invins-o pe Brighton & Hove Albion, echipa la care este legitimat internationalul roman Florin Andone, cu 2-1, iar pentru Solskjaer este al saptelea succes la rand de la preluarea echipei.

Norvegianul devine astfel primul antrenor din istoria lui United care castiga primele sase meciuri de campionat dupa instalare. A saptea victorie a fost obtinuta in Cupa Angliei.

Intr-o alta partida din etapa a 23-a, Arsenal a invins-o pe Chelsea intr-un duel direct pentru locul patru, un loc pe care il vizeaza si Manchester United.

Rezultatul o ajuta si pe United, formatie care se apropie la trei puncte de locul patru. Ramane o lupta deschisa si extrem de atractiva intre cele trei mari cluburi engleze pentru calificarea in Champions League.

In alta ordine de idei, liderul Liverpool a avut emotii in duelul cu Crystal Palace de pe teren propriu, meci castigat in cele din urma de “cormorani”, cu 4-3.



Solskjaer scrie istorie pe banca lui Manchester United