Premier League

Soc in Premier League. Campioana Chelsea invinsa acasa in prima etapa

Sursă foto: twitter.com/ChelseaFC

Debut de sezon cu stangul pentru Chelsea, detinatoarea titlului din Premier League, echipa din Londra fiind invinsa pe teren propriu de modesta Burnley, cu 3-2.

Oaspetii de pe Stamford Bridge au condus cu 3-0 la pauza profitand de jucatorul in plus dupa eliminarea lui Cahill in minutul 13.

Vokes cu o dubla si Ward au marcat golurile lui Burnley, insa nu a fost suficient pentru ca oaspetii sa aiba un final lipsit de emotii.

Chelsea l-a pierdut in partea secunda si pe Fabregas, dar chiar si asa campioana a avut puterea sa marcheze de doua ori in dubla inferioritate numerica.

Intrat in partea secunda, Morata a avut nevoie de doar cinci atingeri de balon pentru a inscrie primul sau gol in Premier League.

Acelasi Morata a pasat decisiv cu capul pe spate pentru golul de 2-3 marcat de un David Luiz ajuns din fundas varf de careu.

La faza imediat urmatoare Burnley a obtinut o lovitura libera in marginea careului advers si a trimis in bara. Ultimul atac a apartinut gazdelor, care insa n-au reusit sa mai strapunga o data zidul aflat in fata portii lui Burnley.

Egal de poveste intre Watford si Liverpool

Dupa deschiderea dintre Arsenal si Leicester, un meci cu sapte goluri, ziua de sambata a continuat cu duelul Watford-Liverpool, un meci cu sase goluri si numeroase rasturnari.

Echipa londoneza a condus cu 2-1, insa Liverpool a intors rezultatul, doar pentru ca “Viespile” sa obtina o egalare nesperata in finalul meciului.



Soc in Premier League. Campioana Chelsea invinsa acasa in prima etapa