Premier League

Cristiano Ronaldo a stabilit o noua borna in Manchester United – Arsenal, un meci cu cinci goluri

Sursă foto: https://twitter.com/DalotDiogo/

Manchester United a revenit de la 0-1 pe teren propriu si a castigat partida, cu 3-2, in eapa a 14-a din Premier League.

Smith-Rowe a deschis scorul pentru “tunari” in minutul 13, egalarea fiind adusa de Bruno Fernandes cu un minut inaintea pauzei.

Golul "tunarilor" a fost unul controversat, fiind marcat intr-un moment in care portarul gazdelor De Gea se afla intins pe linia portii in incapacitatea de a putea apara.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru 2-1 la sapte minute dupa reluarea jocului, trecandu-si in cont golul cu numarul 800 in cariera de jucator profesionist.

Arsenal a egalat dupa doar doua minute prin norvegianul Odegaard, insa ultimul cuvant i-a apartinut tot septarului de la United.

Ronaldo a inchis tabela dintr-o lovitura de la 11 metri, aducand trei puncte mari pentru Manchester United, echipa la care este asteptat de runda urmatoare germanul Ralf Rangnick.

Acesta a primit in cele din urma permisul de munca, dar nu a stat pe banca la partida cu Arsenal.

Doar locul sapte in clasamentul din Premier League pentru Manchester United, cu 21 de puncte, in conditiile in care liderul Chelsea are 33 de puncte acumulate.



Cristiano Ronaldo a stabilit o noua borna in Manchester United – Arsenal, un meci cu cinci goluri