Premier League

S-a relansat lupta pentru titlu in Premier League dupa surpriza produsa de Tottenham pe terenul campioanei

Sursă foto: https://twitter.com/SpursOfficial/

Manchester City a pierdut duelul cu Tottenham (2-3) si mai pastreaza doar sase puncte in fata principalei rivale la titlu Liverpool.

Tottenham a deschis scorul prin Kulusevski in minutul 4 dupa o faza de contraatac pus in scena ca la carte de londonezi. Totul a plecat de la o repunere a balonului din sase metri si o accelerare formidabila pe tranzitia ofensiva.

Dupa opt suturi spre poarta cei de la Manchester City au restabilit in cele din urma egalitatea prin Gundogan. Acesta a profitat de un balon respins in fata de Lloris si a marcat cu un sut din apropiere.

Kane a readus-o pe Tottenham in avantaj dupa pauza (58) din centrarea lui Son, sud-coreeanul trecandu-si in cont a doua pasa de gol in meciul de pe Etihad.

Raportul cornerelor a fost 10-0!

Finalul partidei a fost electrizant, cu doua goluri marcate in minutele suplimentare.

“Cetatenii” au marcat golul de 2-2 prin Mahrez (90+2) dintr-un penalty acordat dupa consultarea VAR la un hent mai mult decat evident. Sut imparabil trimis de Mahrez aproape de vinclu.

Trei minute mai tarziu Kane marca golul victoriei pentru Tottenham cu o lovitura de cap dupa o centrare din dreapta venita de la Kulusevski.

Pentru Manchester City este doar a treia infrangere a sezonului si a doua pe teren propriu.

Tottenham ajunge la cinci succese in deplasare sezonul acesta de Premier League.

Londonezii au pus capat unei serii de trei infrangeri la rand in campionat.

Intr-o alta partida disputata, sambata, Liverpool a trecut pe teren propriu de Norwich City, cu 3-1.

In urma acestor rezultate diferenta dintre liderul Manchester City si Liverpool s-a redus la doar sase puncte, in conditiile in care “Cormoranii” au un meci mai putin disputat.



S-a relansat lupta pentru titlu in Premier League dupa surpriza produsa de Tottenham pe terenul campioanei