Premier League

Rooney aduce victoria pentru Manchester United pe Anfield in batalia Angliei

Manchester United ramane in cursa pentru primele patru locuri in Premier League dupa victoria obtinuta, duminica dupa-amiaza in deplasare cu FC Liverpool.

Unicul al meciului a fost marcat de internationalul englez Wayne Rooney in minutul 78 la doar a doua ocazie de gol a celor de la Manchester United.

Precedenta fusese irosita de Martial, atacantul francez adus in vara pe multe milioane de la AS Monaco, sutand pe langa poarta in minutul 56.

In afara acestor doua faze partida a fost dominata de "Cormorani", echipa lui Jurgen Klopp ratand cele mai mari ocazii.

Firmino a dat tonul in minutul 10 cu un sut pe langa poarta dupa un contraatac taios, pentru a fi imitat de Henderson in minutul 33.

Cei de la Liverpool au luat cu asalt careul lui De Gea in ultimele minute, fara insa a reusi sa puna in real pericol poarta lui United.

Echipa olandezului Van Gaal ajunge ramane cu acest succes la doua puncte de ocupanta locului patru, Tottenham, si la sapte puncte de liderul Leicester.

Duminica seara se mai joaca Stoke cu Arsenal, meci in urma caruia "tunarii" pot urca la conducere cu un succes.Rooney aduce victoria pentru Manchester United pe Anfield in batalia Angliei