Premier League

Pep Guardiola si-a gasit nasul in Premier League

Dupa sase meciuri castigate la rand in campionat Manchester City a fost invinsa de Tottenham cu 2-0. Dincolo de scor a impresionat tactica prin care Mauricio Pochettino a reusit sa anihileze liderul la zi din prima liga engleza.

Gazdele au beneficiat in minutul 9 de autogolul lui Kolarov, pentru ca mai apoi in finalul reprizei Alli sa-l invinga si el pe Bravo din pasa lui Son Heung-min.

Portarul chilian adus de la Barcelona s-a aratat in continuare ezitant, dar si-a spalat pacatele in repriza secunda printr-un penalty aparat in fata lui Eriksen. Un penalty dictat la faultul lui Fernardinho asupra lui Alli.

Pe final de meci portarul gazdelor Lloris a intervenit decisiv si l-a blocat pe Iheanacho, jucator trimis de Guardiola sa salveze ce se mai putea salva.

Manchester City ramane pe primul loc in clasament, cu 18 puncte, dar Tottenham se apropie la un singur punct, iar Liverpool nu este nici ea departe, fiind a treia cu 16 puncte.

Pentru Guardiola este prima infrangere in campionat dupa 17 meciuri si 215 zile. Jose Mourinho ramane astfel singurul antrenor cu sapte victorii la rand intr-un debut de sezon in Premier League. Se intampla in primul mandat de la Chelsea (2005/2006).

Tottenham ramane singura echipa neinvinsa din Premier League si ajunge la patru victorii la rand.Pep Guardiola si-a gasit nasul in Premier League