Premier League

Nebunie in Premier League. Penalty acordat dupa ce arbitrul fluierase finalul meciului

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd

S-a intamplat in deschiderea etapei a 3-a la meciul dintre Brighton si Manchester United, partida decisa de o lovitura de la 11 metri acordata la interventia VAR-ului si dupa ce arbitrul fluierase finalul partidei.

Mai erau 30 de secunde din ultimul minut suplimentar acordat pentru meciul Brighton – Manchester United din etapa a 3-a a Premier League cand gazdele au marcat golul egalizator de 2-2 prin March.

Dupa ultimul fluier al arbitrului nervii au cedat, jucatorii lui Manchester United solicitand lovitura de la 11 metri la un hent in careul gazdelor.

Maguire a lovit cu capul si mingea l-a lovit in mana pe Maupay si, dupa ce a vazut reluarile oficiale, centralul intalnirii a acordat lovitura de la 11 metri pentru Manchester United.

Bruno Fernandes a transformat de la punctul cu var si a adus cele trei puncte pentru Manchester United, primele puncte in noul sezon de Premier League.

Un sezon inceput cu infrangere acasa in fata lui Crystal Palace, scor 1-3.

Brighton deschisese scorul in minutul 40 prin Maupay dintr-un penalty transformat spectaculos cu scarita pe centrul portii, egalarea fiind adusa rapid dupa doar trei minute de Maguire.

Manchester United a preluat conducerea dupa pauza, in minutul 55, prin Rashford. Un gol fabulos dupa o cursa pe flancul stang, internationalul englez ridiculizand trei jucatori iesiti in intampinare.

Brighton a avut la acest meci nu mai putin de cinci mingi trimise in bara portii lui De Gea, portar care in prelungiri, la 2-1, a scos fabulos unu la unu cu Trossard, jucator care se va perpeli in somn la gandul celor trei bare.



Nebunie in Premier League. Penalty acordat dupa ce arbitrul fluierase finalul meciului