Premier League

Mourinho vrea sa stea 15 ani la Manchester United

Sursă foto: twitter.com

Dupa un prim sezon in care a cucerit trei trofee cu Manchester United si a readus echipa in grupele Champions League, Jose Mourinho este hotarat sa ramana inca multi ani la carma echipei de pe Old Trafford.

“Sunt pregatit pentru asta. Sunt pregatit pentru urmatorii 15 ani, as putea spune. Aici? De ce nu?”, a spus Mourinho pentru ESPN.

In acelasi timp managerul portughez recunoaste ca presiunea este una foarte ridicata la acest nivel competitional.

“Trebuie sa admit ca este foarte dificil din cauza presiunii care apasa pe joburile noastre, toata lumea punand presiune pe antrenori. In realitate numai unul poate castiga si in fiecare an devine din ce in ce mai greu. In viziunea mea, munca mea mai mult decat ceea ce fac pe teren sau rezultatele pe care echipa le obtine la final de saptamana”, a mai spus Mourinho.

Mourinho nu se afla la prima declaratie de acest gen. Cand a preluat-o pe Chelsea la al doilea mandat declarase ceva similar, ca isi doreste sa ramana zece ani pe Stamford Bridge, dar a fost concediat la doar cateva luni dupa obtinerea titlului in 2015.

Manchester United l-a avut la carma vreme de 26 ani pe legendarul Sir Alex Ferguson.

In alta ordine de idei, United merge perfect in amicale, castigand primele doua meciuri din turneul nord-american: 5-2 cu LA Galaxy si 2-1 cu Real Salt Lake City, meci in care Romelu Lukaku a marcat primul sau gol in tricoul echipei lui Mourinho.



Mourinho vrea sa stea 15 ani la Manchester United