Premier League

Mourinho si Conte sunt la cutite in Anglia. Ultima replica a portughezului a creat rumoare

Sursă foto: twitter.com/J_Dez4

Relatia dintre Jose Mourinho si Antonio Conte este mai tensionata ca oricand, iar declaratiile din aceasta saptamana au pus si mai mult paie pe foc.

Totul a pornit de la o reactie a lui Conte care a tinut sa-i raspunda lui Mourinho, dupa ce acesta spusese ca el nu are nevoie sa se poarte ca un “clovn” in spatiul tehnic, aluzie la iesirile energice ale italianului.

“Cred ca trebuie sa se vada pe el in trecut. Poate a vorbit despre el in trecut”, a spus Conte.

Si ne amintim de celebrul meci dintre Manchester United si FC Porto, cand Mourinho a alergat de pe banca tehnica pana la vestiare si inapoi dupa un gol al echipei portugheze pe Old Trafford.

In prezent tehnician chiar la United, Mourinho n-a stat prea mult pe ganduri si i-a intors-o lui Conte cu un mesaj dur.

“Singurul lucru pe care vreau sa-l spun este ca da, am facut greseli in trecut pe marginea terenului. Da, voi face mai putine greseli, dar cred ca voi face in continuare. Ceea ce nu s-a intamplat si nu se va intampla niciodata cu mine este sa fiu suspendat pentru trucare de meciuri. Nu s-a intamplat si nu se va intampla”, a spus Mourinho dupa victoria cu Derby County, scor 2-0, din turul 3 al Cupei Angliei.

Conte a fost suspendat vreme de patru luni pentru ca avut cunostinta de trucarea mai multor meciuri din Serie A in sezonul 2012/2013 pe vremea cand o antrena pe Siena si nu a raportat aceste evenimente antisportive.

Italianul a fost ulterior absolvit de orice vina de o Curte de Justitie italiana, in anul 2016. Mourinho insa n-a uitat episodul.



Mourinho si Conte sunt la cutite in Anglia. Ultima replica a portughezului a creat rumoare