Premier League

Mourinho scoate remiza pe Anfield cu Liverpool

FC Liverpool si Manchester United au remizat, luni seara, scor 0-0, in ultima partida a etapei a 8-a din Premier League.

Un rezultat care nu ajuta niciuna dintre cele doua formatii in cursa pentru urmarirea primelor clasate, Manchester City si Arsenal.

In stilul caracteristic duelurilor de top din Premier League, partida de pe Anfield Road a fost una de mare angajament si doar golul a lipsit pentru a completa spectacolul fotbalistic oferit de cele doua echipe.

Dupa o prima repriza mai degraba echilibrata si saraca in faze de poarta, Liverpool a iesit mai mult la joc in partea secunda in cautarea golului.

Cu toate acestea, United a trecut aproape de gol in minutul 55 la reluarea cu capul trimisa de Ibrahimovic alaturi dintr-o excelenta centrare oferita de Pogba din flancul drept.

Trei minute mai tarziu "cormoranii" ratau cea mai mare ocazie a lor la sutul lui Emre Can, minge respinsa in extremis de portarul De Gea.

Spaniolul s-a remarcat inca o data in minutul 71 la executia de mare clasa a brazilianului Coutinho, o minge care se indrepta spre vinclu si pe care De Gea a scos-o cu o mana in corner.

Pe final a intrat si Rooney la United pentru ultimele 13 minute in locul lui Rashford, dar in afara unui schimb de replici cu suporterii lui Liverpool nu s-a remarcat prin nimic.

Liverpool a avut ultima sansa de a marcat, in minutul 83, la patrunderea lui Firmino in careu, jucator deposedat ca la manual de Valencia.

Echipa lui Jurgen Klopp ramane pe patru in clasament, in timp ce United este inca departe de primele pozitii.

foto: twitter.com/LFC



Mourinho scoate remiza pe Anfield cu Liverpool