Premier League

Mourinho nu e dorit de toata lumea la Manchester United

Vazut de suporterii lui Manchester United drept singurul om care poate readuce gloria pierduta pe Old Trafford, antrenorul portughez Jose Mourinho nu este vazut chiar in unanimitate drept cea mai buna solutie pentru echipa engleza.

Eric Cantona, fostul mare jucator de la Manchester United, a declarat intr-un interviu pentru publicatia Guardian ca nu-l vede pe Mourinho potrivit pentru a fi antrenor la recent castigatoarea Cupei Angliei.

“Il ador pe Jose Mourinho, dar in termeni de practica fotbalistica nu cred ca el corespunde pentru Manchester United. Ador personalitatea lui, ador pasiunea lui pentru joc, umorul sau. Este un tip inteligent si le cere jucatorilor sa joace la 100%. Si bineinteles ca aduce trofee. Cu toate acestea nu cred ca fanii lui Manchester United iubesc acest tip de fotbal, chiar daca e aducator de titluri si cupe. El poate fi un castigator cu Manchester United”, a spus Cantona.

Fostul international francez acum in varsta de 50 ani a mai declarat ca, in opinia sa, mai potrivit pentru un club ca Manchester United ar fi fost spaniolul Pep Guardiola.

“Acesta este fiul spiritual al lui Johan Cruyff. As fi vrut sa-l vad pe Guardiola la Manchester United. El a ajuns in Manchester, dar nu la clubul potrivit”, a mai spus Cantona.

Jose Mourinho se afla in carti pentru a fi numit manager la Manchester United si poarta negocieri in acest sens cu oficialii formatiei engleze.

Manchester United a renuntat, luni, la olandezul Luis van Gaal, cel care in urma cu doar doua zile cucerise Cupa Angliei.



Mourinho nu e dorit de toata lumea la Manchester United