Premier League

Mourinho despre Wenger: "Intr-o zi am sa-i sparg fata"

Rivalitatea dintre Jose Mourinho si Arsene Wenger cunoaste un nou episod dupa dezvaluirile facute de un autor englez intr-o carte despre viata si cariera managerului portughez de la Manchester United.

Rob Beasley va lansa o carte pe 29 septembrie care il are in centrul atentiei pe carismaticul Jose Mourinho, iar unul dintre capitole ii este dedicat lui Arsene Wenger.

Antipatia reciproca pe care o au cei doi manageri este de notorietate in Anglia, insa de aceasta data se pare ca Mourinho ar fi mers mai departe de simplele intepaturi din declaratii.

Beasley sustine ca "The Special One" i-ar fi spus intr-una dintre conversatiile pe care le-au avut in perioada de predocumentare a respectivei carti ce are de gand cu Wenger.

"Intr-o zi ma voi intalni cu el in afara terenului de fotbal si am sa-i sparg fata", ar fi spus Mourinho, pasaj care se va regasi in cartea lui Beasley.

Tensiunile dintre Mourinho si Wenger au atins un nou punct culminant dupa ce managerul francez a criticat cedarea de catre Chelsea in 2014 a lui Juan Mata la Manchester United.

Mourinho a sarit ca ars la vremea respectiva si l-a ironizat pe Wenger prin prisma perioadei indelungate in care n-a castigat niciun titlu cu Arsenal.



Mourinho despre Wenger: "Intr-o zi am sa-i sparg fata"