Premier League

Mourinho dat afara de la Manchester United

Sursă foto: twitter.com

Portughezul Jose Mourinho a fost concediat de la carma echipei engleze Manchester United dupa doi ani si jumatate, anunta BBC.

Infrangerea suferita pe terenul lui Liverpool, scor 1-3, a reprezentat picatura care a umplut paharul rabdarii pentru conducerea lui Manchester United.

In varsta de 55 ani, Mourinho a cucerit Europa League cu Manchester United in urma cu un sezon, iar campionatul trecut a incheiat sezonul pe locul secund.

Mourinho este al treilea manager care esueaza pe banca lui Manchester United dupa retragerea legendarului Sir Alex Ferguson. Ceilalti doi sunt David Moyes si Louis van Gaal.

Zinedine Zidane se afla in pole position pentru inlocuirea lui Mourinho, dar un nou manager va fi numit din vara anului 2019.

Clubul englez anunta ca pana la finalul sezonului la carma echipei se va afla un antrenor interimar, semn ca cei de la United si-au luat adio de la titlu si spera doar la limitarea pierderilor in acest sezon.

Manchester United este calificata in optimile Ligii Campionilor, acolo unde trupa engleza o va infrunta pe Paris Saint-Germain.

Mourinho o lasa pe United pe locul sase in campionat la 19 puncte de liderul Liverpool.



Mourinho dat afara de la Manchester United