Premier League

Mourinho are zilele numarate la Manchester United. Jucatorii il asteapta pe Zidane

Sursă foto: twitter.com/

Publicatia engleza Daily Mail scrie ca Jose Mourinho se afla la o infrangere distanta de a fi demis de la carma echipei Manchester United.

Cu doua infrangeri in primele trei etape, contraperformanta pe care United n-a mai trait-o din sezonul 1992/93, Mourinho isi vede scaunul serios pus in pericol.

Cei de la Daily Mail sustin ca jucatorii lui United au inceput sa vorbeasca intre ei ca Mourinho va pleca in curand de la echipa.

“Unii cred ca va fi dat afara daca echipa pierde la Burnley. Altii nu-l vad rezistand mai mult de luna septembrie. Am mai vazut asta inainte si acum este aceeasi senzatie. Clubul va spune ca-l sustine pe Jose, dar am vazut ce s-a intamplat cu Louis (n.r.- Van Gaal). Jucatorii vorbesc deja despre posibilitatea venirii lui Zidane”, a declarat o sursa pentru Daily Mail.

De asemenea, presa engleza vorbeste si despre relatia incordata pe care Mourinho o are cu o seama de jucatori, cum ar fi Pogba, Martial, Shaw sau Bailly.

La randul sau, portarul De Gea a publicat o imagine pe retelele de socializare cu titlul sugestiv: "Uniti acum mai mult ca oricand".

Jose Mourinho primeste un salariu de 15 milioane de lire sterline pe sezon de la Manchester United, echipa alaturi de care a cucerit Europa League in 2017 si Cupa Ligii Angliei.



Mourinho are zilele numarate la Manchester United. Jucatorii il asteapta pe Zidane