Premier League

Mourinho a facut show dupa infrangerea cu Tottenham: “Stiti ce inseamna aceste trei degete?”

Sursă foto: twitter.com/mailsport

Jose Mourinho e in corzi la Manchester United dupa a doua infrangere in trei etape de campionat, ceea ce gruparea de pe Old Trafford n-a mai experimentat din sezonul 1992/93.

La conferinta de presa care a urmat partidei cu Tottenham (0-3), Mourinho a fost intrebat despre problemele din defensiva lui United, insa acesta a ridicat trei degete de la o mana si a raspuns cu o alta intrebare: “Stiti ce inseamna aceste trei degete?”.

“Da, inseamna 3-0, dar mai inseamna si trei titluri in Premier League, iar eu am castigat mai multe titluri in Premier League de unul singur decat toti ceilalti 19 manageri la un loc. Trei pentru mine, doua pentru restul”, a spus Mourinho.

Apoi managerul portughez a parasit sala de conferinte repetand aproape obsesiv: “Respect, Respect, Respect”.

Jose Mourinho a fost aplaudat la iesirea din stadion de publicul ramas pana la final sa asiste la umilirea favoritilor de catre Tottenham, iar presa engleza relateaza ca managerul portughez inca se bucura de increderea conducerii.

United joaca in etapa viitoare pe terenul lui Burnley, echipa fara victorie in noul sezon de Premier League.Mourinho a facut show dupa infrangerea cu Tottenham: “Stiti ce inseamna aceste trei degete?”