Premier League

Mkhitaryan rescrie regula offside-ului cu un gol fabulos

Sursă foto: twitter.com/manutd

In a doua zi de Craciun, conform traditiei de zeci de ani, britanicii se bucura si ne bucura de fotbal, iar luni dupa-amiaza au fost programate nu mai putin de sapte meciuri in Premier League, care mai de care mai atractiv.

Manchester United a invins-o pe Sunderland, cu 3-1, prin golurile marcate de Blind, Ibrahimovic si Mkhitaryan, ultimele doua reusite venind dupa minutul 80.

Golul marcat de Mkhitaryan a fost unul cu adevarat deosebit, o reluare acrobatica din centrul careului, cu calcaiul, la o centrare venita din dreapta. Toate bune si frumoase, inclusiv offside-ul nevalidat la aceasta reusita care l-a fermecat pana si pe arbitrul asistent de pe acea parte.

Cei de la Sunderland nu s-au lasat mai prejos si au inchis tabela in minutul 90 cu o bijuterie de gol marcat de italianul Borini, un voleu senzational prins din afara careului advers dupa o respingere.

Chelsea, 12 la rand

Liderul Chelsea isi continua marsul triumfal dupa 3-0 cu Bournemouth pe teren propriu, succes adus de Pedro, cu o dubla, si Hazard, ultimul marcand din penalty.

Cu acest rezultat echipa pregatita de Antonio Conte ajunge la 12 victorii consecutive, iar Chelsea va avea dupa aceasta runda un avans de cel putin sase puncte in fata principalelor urmaritoare.

Giroud, decisiv pentru Arsenal

Cu o posesie de aproape 80 de procente, Arsenal a avut nevoie de inspiratia lui Giroud din minutul 86 pentru a obtine victoria pe teren propriu cu incapatanata West Bromwich Albion. 

Formatia de langa Birmingham a fost tinuta in meci de senzationalul portar Foster, jucator care a ridicat ziduri si a sapat transee in fata liniei portii pana la centrarea lui Ozil transformata in golul victoriei de Giroud.

Alte rezultate:

Watford - Crystal Palace 1-1

Burnley - Middlesbrough 1-0

Leicester City - Everton 0-2

Swansea - West Ham 1-4



Mkhitaryan rescrie regula offside-ului cu un gol fabulos