Premier League

Manchester United scapa in extremis de prima infrangere cu Solskjaer. Surpriza uriasa la Newcastle

Sursă foto: https://twitter.com/premierleague/

Dupa opt victorii la rand in toate competitiile pentru Manchester United a venit vremea, marti seara, celui mai aprig test de la preluarea echipei de catre Ole Gunnar Solksjaer.

United a fost condusa de Burnley chiar pe Old Trafford, cu 2-0, dar a revenit formidabil si a salvat remize cu doua goluri marcate dupa minutul 87.

Barnes a deschis scorul pentru oaspeti la sase minute dupa pauza, in timp ce Wood avea sa dubleze avantajul lui Burnely in minutul 81.

Pogba reducea din diferenta sase minute mai tarziu dintr-o lovitura de la 11 metri, iar fundasul Lindelof marca golul egalizator in minutele aditionale salvand remiza pentru Manchester United.

Prin aceasta remiza United rateaza sansa de a egala la puncte pe Chelsea, ocupanta locului patru in clasament.

Surpriza uriasa la Newcastle

Seara nebuna de Premier League a adus si uriasa surpriza a victoriei celor de la Newcastle United in fata campioanei Manchester City, scor 2-1.

Condusa pe teren propriu inca din primul minut, Newcastle a avut puterea sa revina intorcand rezultatul in partae secunda prin Rondon (66) si Ritchie (80).

Un succes conturat pe fondul a doua erori majore in defensiva lui City si care pot cantari decisiv in lupta pentru titlul din Premier League.

Liverpool se poate desprinde dupa aceasta etapa a 24-a la sapte puncte in fruntea ierarhiei.

Alte rezultate inregistrate marti seara:

Arsenal - Cardiff City 2-1
Fulham - Brighton 4-2
Huddersfield - Everton 0-1
Woverhampton - West Ham 3-0.



Manchester United scapa in extremis de prima infrangere cu Solskjaer. Surpriza uriasa la Newcastle