Premier League

Manchester United o spulbera pe Swansea si e liderul momentului in Premier League

Sursă foto: twitter.com/manutd

Echipa lui Jose Mourinho e pe cai mari in debutul noului sezon de Premier League dupa al doilea 4-0 consecutiv.

Manchester United a spulberat-o realmente pe Swansea in deplasare, dupa ce in minutul 80 oaspetii arenei Liberty aveau avantaj minim pe tabela.

Fundasul Bailly deschisese scorul in finalul primei reprize cu o minge indesata in poarta la lovitura de cap a lui Pogba care a intalnit transversala si apoi balonul a cazut fix pe linia portii.

Intrarile lui Fellaini si Herrera au adus un plus pentru echipa lui Mourinho si cu zece minute inaintea finalului Lukaku era lasat singur cu portarul dupa un atac pornit dupa o recuperare.

Belgianul n-avea cum sa rateze o asemenea oportunitate si a marcat al treilea gol in doua etape in tricoul lui United.

Peste doar 78 de secunde Pogba majora avantajul pentru echipa din Manchester din pasa lui Mkhitaryan cu o scarita de efect peste portarul Fabianski.

Manchester United a continuat sa atace dezlantuit profitand de prabusirea celor de la Swansea, iar Martial, jucator intrat si el in partea secunda, a inchis tabela dupa un contraatac in superioritate numerica.

Un inceput de sezon incantator pentru Manchester United, desi managerul Jose Mourinho si-a pastrat chiar si dupa acest al doilea 4-0 mina sobra cu care ne-a obisnuit.

Pentru al cita pe comentatorul Eurosport al partidei, “Mourinho are figura unui om pe care il doare in permanenta maseaua”.



Manchester United o spulbera pe Swansea si e liderul momentului in Premier League