Premier League

Manchester United o bate pe Tottenham cu golul lui Mkhitaryan

La trei zile dupa primul sau gol in tricoul lui Manchester United, mijlocasul ofensiv armean Henrik Mkhitaryan a marcat din nou pentru victoria 1-0 obtinuta in campionat contra lui Tottenham.

Unicul gol al meciului de pe Old Trafford a fost marcat de Mkhitaryan in minutul 29 cu un sut din alergare sub transversala. Totul a pornit de la o minge pierduta de Tottenham in propria jumatate, iar Herrera a dat excelent o pasa printre fundasii adversi.

Pana la deschiderea scorului, oaspetii arenei Old Trafford au ratat de putin deschiderea scorului la sutul lui Eriksen dintr-o lovitura libera in minutul 19. Portarul spaniol De Gea a impins formidabil in picioare si a blocat mingea.

Cu zece minute inaintea pauzei sud-coreeanul Song a prins un sut incredibil din afara careului, insa acelasi De Gea a respins peste bara cu un ultim efort.

United a trecut pe langa 2-0 in partea secunda la mingea trimisa de Pogba in bara dintr-o lovitura libera.

Finalul a fost unul tensionat, cu cei de la Tottenham solicitand o lovitura de la 11 metri la un fault comis de Jones.

Chelsea revine la conducere

Inaintea meciului de pe Old Trafford s-a jucat Chelsea-West Bromwich, meci castigat de londonezi cu 1-0 prin golul marcat de Diego Costa in minutul 76.

Echipa lui Antonio Conte revine in fruntea clasamentului din Premier League, cu trei puncte in fata lui Arsenal.

Manchester United acumuleaza 24 de puncte dupa 15 etape si se apropie la o victorie distanta de Tottenham, ocupanta locului al cincilea.



Manchester United o bate pe Tottenham cu golul lui Mkhitaryan