Premier League

Manchester United o bate pe Manchester City intr-un amical de lux in America

Sursă foto: twitter.com/manutd

Rivalitatea din Premier League a fost exportata de cele doua reprezentante ale orasului Manchester peste ocean, unde United a invins-o pe City la Houston intr-un amical la care au asistat 67.000 de spectatori.

Romelu Lukaku si Marcus Rashford au marcat cele doua goluri ale formatiei lui Jose Mourinho, Manchester United impunandu-se cu 2-0.

Lukaku, nou venit in aceasta vara de la Everton, a deschis scorul in minutul 37 din pasa lui Paul Pogba, pentru ca doua minute mai tarziu Rashford sa faca 2-0 dintr-o pasa a lui Jesse Lingard.

“Sunt cu adevarat multumit si sunt sigur ca Pep este la fel. Cel mai important lucru a fost sa oferim jucatorilor un antrenament de calitate”, a spus Mourinho dupa meci.

De cealalta parte, Guardiola a ramas impresionat de jocul unui pusti de doar 17 ani pe care l-a debutat la prima echipa a lui City. Este vorba de Phil Foden.

“Nu am cuvinte pentru a descrie ce am vazut. Performanta lui a fost la un alt nivel. Iubeste acest club, este fanul lui City si este un cadou pentru noi”, a spus managerul spaniol.



Manchester United o bate pe Manchester City intr-un amical de lux in America