Premier League

Manchester United l-a transferat pe Henrikh Mkhitaryan

Jose Mourinho l-a prezentat, miercuri dupa-amiaza, pe mijlocasul armean Henrikh Mkhitaryan drept noul jucator al echipei Manchester United.

In varsta de 26 ani, Henrikh Mkhitaryan a ajuns la Manchester United de la Borussia Dortmund si a semnat un contract valabil pe patru ani cu optiune de prelungire pentru inca un an.
 
Capitanul nationalei Armeniei, echipa pe care Romania o va intalni in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, a fost cel mai bun jucator din Bundesliga sezonul precedent si a marcat 23 de goluri pentru Borussia Dortmund in toate competitiile.
 
“Henrikh este un adevarat jucator de echipa cu abilitati foarte bune si cu un bun simt al portii. Sunt incantat ca a ales sa semneze cu Manchester United”, a declarat Mourinho.
 
“Un vis devenit realitate. Foarte bucuros ca am ajuns la Manchester United, un club pe care l-am admirat intotdeauna pentru istoria si fanii acestuia”, a scris si armenul Henrikh Mkhitaryan pe Twitter.
 
Henrikh Mkhitaryan este fiul lui Hamlet Mkhitaryan, considerat cel mai mare jucator armean din toate timpurile, iar debutul acestuia la nationala a avut loc inainte de implinirea varstei de 18 ani.
 
Pentru Manchester United este al doilea transfer important din aceasta vara dupa aducerea lui Zlatan Ibrahimovic (34 ani).



Manchester United l-a transferat pe Henrikh Mkhitaryan