Premier League

Manchester United invinge liderul din Premier League. A patra victorie consecutiva pentru “diavoli”

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

Derby-ul zilei de duminica in Premier League a fost castigat de Manchester United pe teren propriu contra liderului Arsenal, scor 3-1 (1-0).

“Tunarii” venisera pe Old Trafford dupa cinci victorii in primele cinci etape, insa forma celor de la Manchester United recomanda un meci deschis oricarui rezultat.

Arsenal a deschis scorul prin brazilianul Martinelli, in minutul 12, insa faza a fost invalidata de VAR pentru un fault asupra lui Eriksen pe faza de constructie a oaspetilor.

Manchester United a intrat in avantaj la cabine dupa reusita brazilianului Antony, jucator transferat de la Ajax pentru 95 de milioane de euro.

Antony, jucator aflat la debutul in tricoul lui United, a marcat cu un sut din interiorul careului.

Acesta avea sa-i lase locul in teren lui Cristiano Ronaldo incepand cu minutul 58.

Arsenal a dominat debutul reprizei secunde si in cele din urma a marcat golul egalizator prin Saka, in minutul 60.

Dupa doar cinci minute gazdele reveneau la conducere prin Rashford, jucator excelent lansat in zona centrala de o pasa magistrala a lui Bruno Fernandes.

Rashford si-a trecut in cont dubla, in minutul 75, la capatul unei faze de contraatac. Pasa decisiva a venit din piciorul lui Eriksen.

Arsenal ramane pe primul loc in clasament dupa sase etape, cu 15 puncte, in timp ce Manchester United ocupa locul cinci, cu 12 puncte.



Manchester United invinge liderul din Premier League. A patra victorie consecutiva pentru “diavoli”