Premier League

Manchester United intoarce spectaculos scorul si castiga de Revelion

Sursă foto: twitter.com/manutd

Condusa pe tabela de Middlesbrough pana in minutul 85, Manchester United a lovit de doua ori in tot atatea minute si a castigat la limita duelul de pe Old Trafford inaintea Anului Nou.

Grant Leadbitter a deschis scorul in minutul 67 contrar cursului jocului cu un sut din interiorul careului, dupa ce echipa lui Jose Mourinho controlase meciul pana in acel moment.

Anthony Martial avusese o bara in minutul 37, pentru ca un minut mai tarziu gazdele sa aiba un gol anulat pentru fault in atac la Zlatan Ibrahimovic.

Cei doi au lucrat de minune la golul de 1-1 marcat de Martial in minutul 85. Pogba a trimis o pasa lunga din propria jumatate de teren pana la Ibrahimovic, iar acesta a asezat mingea pentru sutul decisiv trimis de Martial din interiorul careului.

Un minut mai tarziu Mata a centrat cu sansa de pe dreapta si Pogba a reluat spectaculos cu capul de pe picioare pentru 2-1.

Trei puncte uriase care o mentin pe United in cursa de urmarire a echipelor Arsenal si Tottenham.

Chelsea, 13 victorii la rand

Liderul Chelsea a invins-o pe Stoke City, cu 4-2, dupa ce echipa oaspete reusise sa egaleze in doua randuri.

Cahill a deschis scorul cu o lovitura de cap in urma unui corner in minutul 34, pentru ca Indi sa egaleze in primul minut al partii secunde.

Willian a facut 2-1 dupa 11 minute, insa Stoke a gasit puterea sa egaleze inca o data prin Crouch cu un sut din interiorul careului.

Sutul sub bara trimis de Willian in minutul 65 si executia in forta a lui Diego Costa din minutul 85 au adus a 13-a victorie consecutiva pentru Chelsea, liderul la zi din Premier League.

Alte rezultate:

Burnley - Sunderland 4-1

Leicester - West Ham 1-0

Southampton - West Brom 1-2

Swansea - Bournemouth 0-3



Manchester United intoarce spectaculos scorul si castiga de Revelion