Premier League

Manchester United, final nebun de partida cu West Ham ca in vremurile bune. Echipa lui Ronaldo urca pe loc de Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

La ultima faza a meciului cu West Ham United de pe Old Trafford gazdele de la Manchester United au dat lovitura si au pus mana pe toate cele trei puncte.

Edison Cavani a patruns in stanga la limita careului si a pasat ideal la bara a doua pentru reluarea lui Marcus Rashford (1-0).

A urmat o adevarata nebunie, fanii lui Manchester United bucurandu-se ca dupa castigarea Champions League.

Prin cele trei puncte obtinute in extremis Manchester United urca pe locul patru in clasamentul din Premier League chiar in fata celor de la West Ham.

“Daca marchezi in ultima secunda a meciului, e cea mai buna cale de a castiga, mai ales cand nu primesti gol. Cred ca pana la urma noi am meritat victoria.

“E nevoie de rabdare sa joci impotriva lui West Ham. Mi-as fi dorit sa tinem mai mult de minge pe final. Daca tinem cont ca am jucat cu Brentford in urma cu cateva zile, echipa a aratat chiar bine fizic. Sunt multumit de cum am jucat in aparare, am recuperat mingi. Sunt foarte multumit de cele trei rezerve la faza golului”, a spus Ralf Rangnick, managerul lui Manchester United.

Faza golului din minutul 90+3 a fost lucrata de trei jucatori introdusi de german in partea secunda: Edison Cavani, Marcus Rashford si Anthony Martial.

Cristiano Ronaldo a jucat tot meciul si in prima repriza a solicitat o lovitura de la 11 metri.

La meciul de pe Old Trafford au asistat 73.130 de spectatori.



Manchester United, final nebun de partida cu West Ham ca in vremurile bune. Echipa lui Ronaldo urca pe loc de Champions League