Premier League

Manchester United evita o mare rusine de Boxing Day

Sursă foto: twitter.com/manutd

Intr-o perioada deloc fasta cu doua rezultate negative la rand, Manchester United a evitat in extremis infrangerea pe Old Trafford de Boxing Day cu revelatia Burneley.

Condusa cu 2-0 la pauza dupa doua goluri rezultate in urma unor faze fixe, Manchester United a revenit in partea secunda si a salvat remiza prin dubla lui Lingaard, jucator introdus la pauza in locul lui Zlatan Ibrahimovic.

Burnley a deschis scorul la prima aparitie in careul lui United, o lovitura libera din marginea suprafetei de pedeapsa transformata in gol de Barnsley.

Gazdele nu s-au grabit sa dea replica si au continuat jocul apatic, astfel ca in minutul 12 Burnley ameninta poarta cu un sut al lui Arfield din careu. Mingea a muscat din transversala.

In minutul 20 a venit si prima ocazie pentru United la lovitura de cap trimisa de Pogba din apropierea. Mingea se ducea la vinclu fara interventia portarului Pope.

Surpriza s-a conturat in minutul 36 la lovitura libera executata impecabil de belgianul Defour. Un vinclu perfect care l-a lasat fara reactie pe De Gea.

Rabufnire de orgoliu din partea lui United imediat dupa reluarea meciului, cu sutul lui Rashford scos de Taylor de pe linia portii.

Ibrahimovic la finalizare in minutul 42, insa sutul atacantului suedez a fost blocat de un aparator advers. A urmat sutul lui Pogba pe langa poarta.

Mare ocazie pentru United in minutul 50 la reluarea lui Lingaard din cativa metri. Mingea a cazut pe transversala spre disperarea fanilor gazda.

Trei minute mai tarziu Lingaard reusea golul cu o deviere cu calcaiul de langa Long la pasa lui Lukaku.

La prima oportunitate din faza fixa, Pogba a sutat peste poarta in minutul 70 irosind o buna sansa de egalare.

In primul minut din cele cinci de prelungire Lingaard a adus egalarea cu un sut din interiorul careului. Un gol venit intr-un moment in care echipa lui Mourinho se zbatea la finalizare.



Manchester United evita o mare rusine de Boxing Day