Premier League

Manchester United continua seria victoriilor cu Solskjaer pe banca

Sursă foto: twitter.com/NUFC

Inlocuirea lui Jose Mourinho cu Ole Gunnar Solskjaer s-a dovedit cea mai inspirata mutare la Manchester United din era post Ferguson, daca se poate spune astfel.

Manchester United a obtinut, miercuri seara, al patrulea succes consecutiv de la numirea lui Solskjaer in postul de antrenor interimar, un 2-0 fara emotii pe terenul lui Newcastle United.

Romelu Lukaku la prima atingere de balon profitand de o minge scapata in fata de portarul advers dupa un sut din lovitura libera si Marcus Rasshford la capatul unui contraatac au marcat golurile victorie pentru Manchester United pe St.James's Park.

Un succes care o mentine pe Manchester United la trei puncte de Arsenal, ocupanta locului cinci, si o apropie la sase puncte de Chelsea, formatia de pe locul patru, care a fost tinuta in sah pe teren propriu de codasa Southampton, scor 0-0.

Intr-un alt meci disputat miercuri seara in etapa a 21-a din Premier League, Birghton & Hove Albion a remizat in deplasare cu West Ham United, scor 2-2, meci in care Florin Andone a evoluat din minutul 82 la oaspeti cand scorul final era deja stabilit.

Alte rezultate:

Bournemouth - Watford 3-3

Wolverhampton - Crystal Palace 0-2

Hudersfield - Burnley 1-2

Joi seara se disputa derby-ul rundei si al luptei pentru titlu intre Manchester City si Liverpool, echipe despartite de sapte puncte inaintea duelului direct.



Manchester United continua seria victoriilor cu Solskjaer pe banca