Premier League

Manchester United continua cursa pentru un loc in Champions League

Sursă foto: https://twitter.com/RooKnee56/

Lupta pentru primele patru pozitii la final de sezon in Premier League este din ce in ce mai aspra, iar Manchester United se numara printre aspirantele la un loc in ceea ce englezii numesc Big Four.

Cu doua infrangeri in ultimele cinci meciuri, Manchester United s-a vazut impinsa pe pozitia a sasea, dar inca nu este nimic pierdut pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester United o intalneste, sambata de la 19:30, pe West Ham United chiar pe Old Trafford, iar pentru amfitrioni nu exista alta varianta decat victoria.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Manchester United - West Ham

Un succes de care Manchester United are nevoie ca de aer, in conditiile in care Chelsea s-a instalat pe locul trei, cu cinci puncte avans, iar pana la locul patru ocupat de Tottenham sunt trei puncte.

West Ham United este o echipa lipsita de griji pe final de sezon in Premier League. Locul 11 le asigura "ciocanarilor" etape linistite fara amenintarea retrogradarii.

O singura infrangere a suferit Manchester United pe teren propriu in actuala editie de campionat, in timp ce West Ham are doar patru victorii in deplasare.

In turul campionatului West Ham a invins-o pe Manchester United, cu 3-1. La ultimele doua vizite pe Old Trafford "ciocanarii" au incasat de fiecare data cate patru goluri.Manchester United continua cursa pentru un loc in Champions League