Premier League

Manchester United cauta sa scape cat mai repede de Ronaldo

Sursă foto: https://twitter.com/Tabloide_Ingles/

Intre clubul englez Manchester United si atacantul portughez Cristiano Ronaldo nu mai exista cale de impacare.

Interviul acordat de Ronaldo lui Piers Morgan de la TalkTV a involburat apele atat de tare, incat oficialii clubului englez au demarat toate actiunile legale pentru a-i intrerupe contractul lui Ronaldo, anunta Sky Sports.

Un contract care expira oricum in 30 iunie 2023, dar cei de la Manchester United sunt hotarati sa-l rezilieze inainte de finalul acestui an, fara vreo plata compensatorie pentru salariul jucatorului pe lunile ramase.

Sursa citata mai sus vorbeste de “sanse aproape zero” ca Ronaldo sa mai imbrace tricoul lui Manchester United dupa turneul final al Cupei Mondiale din Qatar.

Ronaldo a declarat in interviul amintit anterior ca “se simte tradat la Manchester United” si ca nu-l respecta pe antrenorul Erik Ten Hag.

In plus, Ronaldo nu i-a menajat nici pe cei din familia Glazer, patronii echipei, despre care a spus ca nu le pasa de club.

Portughezul si-a pus cenusa in cap afirmand, de asemenea, ca ar fi bucuros sa o vada pe Arsenal castigand titlul in Premier League la finalul sezonului.

In tot acest context a aparut si informatia potrivit careia Ronaldo a refuzat o oferta de 350 de milioane de euro din Arabia Saudita pentru a reveni la Manchester United in vara lui 2021.

Ramane de vazut cum il va influenta tot acest scandal pe Ronaldo la Cupa Mondiala, acolo unde acesta este prezent cu nationala Portugaliei intr-o grupa deloc facila, cu Uruguay si Ghana printre adversare.



Manchester United cauta sa scape cat mai repede de Ronaldo