Premier League

Manchester United castiga in inferioritate numerica pe terenul lui Arsenal

Sursă foto: twitter.com/manutd

Trei puncte importante obtinute de Manchester United, sambata, in deplasarea de la Londra cu Arsenal dupa victoria, cu 3-1.

Un succes obtinut de echipa lui Jose Mourinho in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Paul Pogba in partea a doua a jocului.

Manchester United a inceput in forta si dupa 11 minute inscrisese deja de doua ori prin Valencia si Lingaard.

Arsenal a relansat partida imediat dupa pauza prin reusita lui Lacazzette, insa acelasi Lingaard a refacut diferenta de doua goluri stabilind practic scorul final inca din minutul 63.

Cu un sfert de ora inaintea finalului oaspetii au ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Pogba.

Pana la final United a tinut de rezultat si Mourinho a avut numai cuvinte de lauda la adresa echipei sale care, atentie, a avut o posesie de doar 25%, si a fost depasita clar in ceea ce priveste raportul suturilor la poarta (33-8) si pe poarta (15-4). United a avut un singur corner tot meciul, in timp ce Arsenal nu mai putin de 12!

“Mi-a placut la nebunie felul in care a jucat si s-a luptat echipa mea. Arsenal a avut anumite perioada de fotbal incredibil si ne-a creat mari dificultati. Trebuie sa spun ca jucatorii mei merita cele mai mari cuvinte. Nu stiu atat de multe in engleza in afara de incredibil, fenomenal, fantastic. Am meritat cele trei puncte”, a spus Mourinho dupa meci.

O victorie care o mentine pe Manchester United in urmarirea liderului autoritar Manchester City si o infrangere care o scoate pe Arsenal din topul patru al Premier League, acolo unde a ajuns Liverpool dupa victoria obtinuta cu Birghton, 5-1.



Manchester United castiga in inferioritate numerica pe terenul lui Arsenal