Premier League

Manchester City salveaza in extremis remiza cu Everton intr-un meci cu doua penalty-uri ratate

Everton a fost foarte aproape de surpriza pe terenul liderului din Premier League si in final ambele echipe au obtinut cate un punct.

Aceasta dupa ce Romelu Lukaku deschisese scorul pentru echipa din Liverpool contrar cursului jocului cu o finalizare spectaculoasa.

Nolito a adus egalarea pentru City din centrarea lui Silva, dupa care portarul olandez Stekelenburg s-a opus la reluarea lui De Bruyne.

Acelasi De Bruyne ratase o lovitura de la 11 metri in prima repriza, fiind imitat in debutul reprizei secunde de Segio Aguero, jucator care mai ratase un penalty si la nationala Argentinei la mijlocul saptamanii.

De pasul gresit al celor de la Manchester City, al doilea consecutiv dupa infrangerea cu Tottenham, au profitat cei de la Arsenal, invingatori cu 3-2 pe teren propriu in fata lui Swansea.

Theo Walcott a reusit o dubla in minutele 26 si 33, iar Ozil a marcat la 12 minute dupa pauza. Pentru echipa galeza au punctat Sigurdsson si Tomas.

"Tunarii" au evoluat in inferioritate numerica din minutul 70, dupa ce elvetianul Xhaka a primit cartonasul rosu.

Arsenal a egalat-o pe Manchester City la puncte, fiecare cu cate 19 dupa primele opt etape ale sezonului. Tottenham coboara pe trei, cu 18 puncte, dupa remiza obtinuta in minutul 89 pe teren lui West Brom.

Etapa a fost deschisa sambata la pranz de victoria lui Chelsea, scor 3-0, pe teren propriu cu Leicester City, campioana ramanad la cota opt puncte.

Luni seara de la 22:00 se disputa derby-ul Liverpool-Manchester United.



Manchester City salveaza in extremis remiza cu Everton intr-un meci cu doua penalty-uri ratate