Premier League

Manchester City revine de la 0-2 in ultima etapa cu Aston Villa si castiga titlul in Premier League. Al 6-lea in ultimii zece ani!

Sursă foto: https://twitter.com/ManCity/

Trei goluri intr-un interval de doar sase minute a marcat Manchester City pentru a intoarce spectaculos soarta meciului de pe teren propriu cu Aston Villa si totodata a titlului de campioana.

Echipa pregatita de Steven Gerrard, fostul mare jucator al lui Liverpool, a jucat pe Etihad de parca se afla in vreo finala pentru un trofeu prelungind suspansul pana la ultimul fluier.

Cash (37) si Coutinho (69) au marcat pentru echipa din Birmingham, in timp ce Liverpool se chinuia in acelasi timp pe teren propriu cu Wolverhampton, dupa ce vizitatorii arenei Anfield Road deschisesera scorul.

Gundogan (76, 81) si Rodri (78) au marcat golurile victoriei pentru Manchester City, trei puncte prin care “Cetatenii” si-au asigurat al optulea titlu din istoria clubului.

In cele din urma s-a desprins si Liverpool in castigatoare, scor 3-1, insa pentru “cormorani” sezonul se incheie doar cu locul al doilea in Premier League.

Topul patru a fost completat de Chelsea si Tottenham, echipe care vor evolua de asemenea in UEFA Champions League.

Arsenal si Manchester United vor juca in Europa League, in timp ce West Ham va participa in Conference League.

Burnley este ultima echipa care retrogradeaza din Premier League, dupa Watford si Norwich City, in timp ce Leeds United s-a salvat in extremis la ultima etapa.



Manchester City revine de la 0-2 in ultima etapa cu Aston Villa si castiga titlul in Premier League. Al 6-lea in ultimii zece ani!