Premier League

Manchester City presata sa castige cu Wolverhampton

Sursă foto: twitter.com

Victoria obtinuta de Liverpool in deplasare o obliga pe Manchester City sa castige meciul de pe teren propriu cu Wolverhampton de luni seara, pentru ca “Cetatenii” sa tina pasul cu principala rivala la titlul din acest an in Premier League.

Un succes obtinut de trupa lui Pep Guardiola ar face ca distanta fata de Liverpool sa se reduca din nou la patru puncte, in timp ce ecartul fata de Tottenham ar creste la cinci puncte. 

Manchester City este prima intr-un clasament al punctelor obtinute pe teren propriu in acest sezon, cu zece victorii si o singura infrangere, acel 2-3 cu Crystal Palace. 

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Manchester City - Wolverhampton

Nu mai putin de 37 de goluri au marcat “cetatenii” in fata propriilor suporteri, avand cel mai bun atac din Premier League pe teren propriu. 

Wolverhampton nu s-a descurcat deloc rau in deplasare in acest sezon, avand doua victorii si doua remize in ultimele cinci meciuri jucate afara. 

“Lupii” vin dupa un 3-1 spectaculos pe Wembley contra celor de la Tottenham la ultimul meci din 2018, partida in care au intors scorul dupa ce fusesera condusi. 

Patru victorii, trei remize si trei infrangeri este bilantul lui Wolverhampton pe teren strain in aceasta editie de campionat. 

Pe teren propriu, Manchester City are o medie de 3.37 de goluri marcate pana acum si campiona din Premier League a inscris de fiecare data prima in jocurile de acasa, un amanunt de luat in seama pentru amatorii de pariuri. 

Meciul tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, un rezultat care le da sperante celor de la Wolves ca pot forta surpriza pe Etihad.

Cu toate acestea, Manchester City arata o forma ofensiva de invidiat, cu 16 goluri marcate in ultimele doua meciuri (7-0 cu Rotherham in Cupa Angliei si 9-0 cu Burton in Cupa Ligii).



Manchester City presata sa castige cu Wolverhampton