Premier League

Manchester City – Liverpool, meciul care poate decide titlul in Premier League

Desi nu suntem decat in a treia zi a noului an 2019, putem spune ca de rezultatul disputei dintre Manchester City si Liverpool atarna soarta titlului din Premier League.

Liverpool, liderul la zi in campionatul englez si singura echipa care n-a cunoscut infrangerea in cele 20 de etape derulate pana acum, vine pe Etihad pentru a da piept cu detinatoarea titlului.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Manchester City - Liverpool

Diferenta dintre cele doua formatii este de sapte puncte in favoarea “cormoranilor”, astfel ca un nou succes pentru trupa pregatita de carismaticul german Jurgen Klopp ar lamuri in mare masura lupta pentru titlu. Ar fi zece puncte intre Liverpool si Manchester City, singura echipa la ora actuala care poate contesta primul loc al formatiei din orasul celebrilor The Beatles.

Interesant este ca in urma cu doar cinci etape “cetatenii” aveau un avans de doua puncte in fata lui Liverpool, insa echipa lui Klopp a avut o serie formidabila de rezultate pozitive, spre deosebire de City care a pierdut teren vizibil.

Trei infrangeri in ultimele cinci etape pentru Manchester City au contrabalansat raportul de forte din fruntea Premier League.

Cu toate acestea, City pastreaza ascendentul moral de a fi castigat 12 din cele 14 meciuri disputate pe teren propriu in actualul sezon, partidele avand o medie de 4.14 goluri pe meci. Cu exceptia unui singur meci din cele disputate acasa “cetatenii” au marcat cel putin doua goluri.

Liverpool n-a primit pana acum mai mult de un gol in meciurile jucate si are 12 partide fara gol primit. Nu acelasi lucru se poate spune despre confruntarile de pe Etihad, unde Liverpool a primit gol in ultimele opt meciuri, obtinand o singura victorie si doua remize.

Ambele echipe au marcat in ultimele zece meciuri directe, iar pentru un pronostic la numarul de goluri la meciul de joi seara BAUMBET ofera o cota de 2.15 pentru “2-3 goluri”.

Echipele probabile

Man.City: Ederson - Danilor, Kompany, Laporte, Zinchenko - B.Silva, Fernandinho, D.Silva - Sterling, Aguero, Sane.

Liverpool: Alisson - Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Shaqiri - Salah, Firmino, Mane.



Manchester City – Liverpool, meciul care poate decide titlul in Premier League