Premier League

Manchester City – Arsenal, meci cu miză mare în lupta pentru titlul din Premier League

Cu zece etape rămase de disputat din actualul sezon soarta titlului din Premier League poate fi decisă într-o oarecare măsură duminică, 31 martie, în urma duelului direct dintre Manchester City și Arsenal, meci programat de la ora 18:30. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 31 martie, am ales derby-ul de clasament din Premier League dintre Manchester City și Arsenal, două dintre echipele implicate în lupta pentru câștigarea titlului. Cu Bet Builder activat am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Manchester City – Arsenal (18:30)

Rezultat final – Manchester City (cota 1.90)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.37)
Arsenal cornere – Sub 4.5 (cota 1.72)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.75)
Marcator – Erling Haaland oricând (cota 2.00)
Următorul gol (Gol 1) – Manchester City (cota 1.70)

Arsenal conduce în clasament cu un punct avans față de Manchester City, echipa de pe locul al treilea.

”Tunarii” vin pe terenul campioanei din sezonul trecut după o serie impresionantă de opt meciuri câștigate consecutiv în campionat.

Manchester City n-a mai pierdut de 14 meciuri în campionat, de la 1-0 în deplasare cu Aston Villa pe 6 decembrie 2023. De atunci au urmat zece victorii și trei remize pentru ”cetățeni”.

Arsenal a marcat nu mai puțin de 23 de goluri în ultimele cinci etape și a primit doar două goluri, londonezii având cea mai bună ofensivă din Premier League, cu 70 de goluri înscrise.

Ambele echipe au marcat în ultimele două meciuri disputate de Manchester City, duelurile cu rivalele Manchester United și Liverpool.

Arsenal are și cea mai bună apărare, cu 24 de goluri primite.

Pe teren propriu doar două echipe n-au pierdut sezonul acesta în Premier League, acestea fiind Liverpool și Manchester City.

Când vine vorba de meciurile disputate în deplasare Arsenal se află în fruntea ierarhiei, înregistrând nouă victorii, două remize și trei înfrângeri, cu 34-11 golaveraj.,

În meciul tur din campionat Arsenal s-a impus cu Manchester City, cu 1-0, printr-un gol marcat de Gabriel Martinelli în minutul 86.

O partidă în care au fost acordate cinci cartonașe galbene, două pentru gazde și trei pentru oaspeți.

A fost singurul meci din ultimele patru directe în care a marcat o singură echipă.

Manchester City a câștigat precedentele opt meciuri directe cu Arsenal pe teren propriu indiferent de competiția în care cele două s-au duelat.

Arsenal n-a mai câștigat pe terenul ”cetățenilor” din 2015, când s-a înregistrat un 2-0 pentru ”tunari”.

Manchester City a marcat primul gol din meci în ultimele șapte meciuri de pe teren propriu împotriva echipei Arsenal.

Cel puțin un gol a fost marcat în prima repriză în ultimele șase meciuri disputate de Manchester City.

Cota 21

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Manchester City - Arsenal din Premier League poți ajunge la o cotă cumulată de 21.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.050 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Premier League, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.Manchester City – Arsenal, meci cu miză mare în lupta pentru titlul din Premier League