Premier League

Lovitura incasata de Ibrahimovic

Sursă foto: twitter.com

Revenit pe teren la finalul saptamanii dupa sapte luni de absenta, atacantul Zlatan Ibrahimovic a primit o lovitura dupa un deceniu in care a dominat topul celor mai buni fotbalisti suedezi.

Ibrahimovic a ratat echivalentul Balonului de Aur pentru fotbalul suedez, trofeu care a ajuns in bratele fundasului Andreas Granqvist de la FC Krasnodar.

Jucatorul lui Manchester United a dominat acest top intre 2007 si 2016, cucerind in total trofeul de 11 ori. Niciun alt jucator suedez nu a castigat titlul de cel mai bun jucator al tarii mai mult de doua ori.

Granqvist a fost capitanul Suediei in barajul cu Italia de calificare la Cupa Mondiala, dubla castigata de scandinavi, cu 1-0.

Ibrahimovic a jucat un sfert de ora, sambata, in meciul cu Newcastle United din Premier League la sapte luni dupa ruptura de ligamente care intr-o prima faza a parut ca reprezinta finalul carierei suedezului.

Retras din nationala Suediei dupa EURO 2016, Ibrahimovic ar putea reveni in echipa nationala a tarii sale pentru Cupa Mondiala din Rusia.



Lovitura incasata de Ibrahimovic