Premier League

Liverpool si Manchester United propun socul zilei in Premier League

Sursă foto: twitter.com

Marele derby al fotbalul englez se disputa, duminica seara, pe Anfield Road dintre rivalele FC Liverpool si Manchester United.

"Cormoranii" vin dupa obtinerea calificarii in optimile Ligii Campionilor in aceasta saptamana si vor sa revina pe primul loc in Premier League, pozitie pierduta dupa ce Manchester City a trecut de Everton, sambata, cu 3-1.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Liverpool - Manchester United

Liverpool are o singura victorie in ultimele zece confruntari cu Manchester United, inregistrand alte patru remize si cinci infrangeri.

Echipa pregatita de Jurgen Klopp traverseaza un sezon foarte bun si este singura echipa neinvinsa dupa 16 etape de campionat, interval in care a obtinut 13 victorii si trei remize.

Pe teren propriu Liverpool a obtinut sase victorii si o remiza, primind un singur gol!

De cealalta parte, Manchester United vine pe Anfield Road cu sansa a doua. Ocupanta a locului sase in campionat, echipa lui Jose Mourinho a obtinut o singura victorie in ultimele cinci partide. E adevarat ca a pierdut doar o data in acest interval.

Chiar daca forma aratata pana acum nu a fost una de invidiat, Manchester United a fost implicata in meciuri spectaculoase, in 13 din cele 16 partide de pana acum echipa lui Mourinho oferind jocuri de peste 2.5 goluri. De asemenea, in 13 din cele 16 meciuri ambele echipe implicate au marcat cel putin o data.

Patru din ultimele sase dispute directe intre Liverpool si Manchester United s-au incheiat la egalitate, iar cinci din ultimele sase meciuri au fost partide de sub 2.5 goluri.

Liverpool are cea mai buna aparare din acest sezon de Premier League, cu doar sase goluri primit, in timp ce United a marcat in toate cele opt deplasari de pana acum in campionat.

Redactia noastra recomanda ca ambele echipe vor marca, pronostic pentru care BAUMBET ofera cota de 1.80



Liverpool si Manchester United propun socul zilei in Premier League