Premier League

Liverpool face spectacol de Boxing Day. Manchester City se scufunda!

Sursă foto: twitter.com/lfc

Sase puncte este diferenta intre primele doua clasate din Premier League, Liverpool si Manchester City, dupa traditionala etapa programata de Boxing Day in a doua zi de Craciun.

Liverpool a castigat de o maniera categorica pe teren propriu, scor 4-0 (1-0), contra lui Newcastle United si “cotofenele” pot fi multumite ca tabela n-a aratat o diferenta mai mare.

Un joc dominat de “cormorani” de la un capat la altul, golurile fiind marcate de Lovren, Salah de doua ori si Shaqiri.

Scapat singur cu portarul in minutul 87 Mane avea sa rateze o mare ocazie de 5-0 dupa o preluare spectaculoasa cu calcaiul.

O zi perfecta pentru Liverpool care a profitat de infrangerea suferita de Manchester City in deplasare cu Leicester City in duelul ultimelor doua campioane din Premier League.

Bernardo Silva a deschis scorul pentru “cetateni” in minutul 14 si echipa lui Guardiola incepuse in grafic, pana cand Leicester a egalat prin Albrighton dupa doar cinci minute.

Ricardo Pereira a adus-o pe Leicester in avantaj cu noua minute inaintea finalului, un final care a gasit-o pe City in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Delph din minutul 89.

In prima partida pe Old Trafford cu Ole Gunnar Solskjaer pe banca, Manchester United n-a avut emotii cu ultima clasata Huddersfield, pe care a invins-o cu 3-1 mai clar decat o arata scorul. Matic (31) si Pogba (64, 78) au marcat golurile lui United, in timp ce Zanka avea sa inscrie reusita de onoare pentru lanterna rosie din Premier League in minutul 88.

Este a doua victorie la rand pentru Solskjaer si United are deja o noua fata dupa despartirea de taciturnul Mourinho.



Liverpool face spectacol de Boxing Day. Manchester City se scufunda!