Premier League

Leicester o umileste pe Manchester City. Guardiola bagat in corzi

Pentru a doua etapa la rand Manchester City sufera o infrangere usturatoare si echipa pregatita de Pep Guardiola ajunge pe patru in clasamentul din Premier League. In urma cu o saptamana "cetatenii" pierdeau pe teren propriu cu Chelsea, 1-3, iar acum au incasat un 2-4 in deplasare cu Leicester.

Leicester City, campioana Angliei, cu doar trei victorii in 14 etape, a invins-o neasteptat pe Manchester City, insa rezultatul este putin mincinos.

Echipa lui Claudio Ranieri avea 2-0 in minutul 5 si 4-0 in minutul 78, Jamie Vardy trecandu-si in cont un hattrick.

Vardy, decisiv

Internationalul englez a deschis scorul in minutul 3 cu un sut la coltul lung dupa o demarcare printre stoperii "Cetatenilor".

King avea sa inscrie doua minute mai tarziu golul meciului cu un super sut aproape de vinclu din marginea careului.

In minutul 20 acelasi Vardy isi trecea in cont dubla, dupa ce era lasat cu poarta goala de o pasa a lui Mahrez.

Vardy si-a definitivat tripa in minutul 70 cu un gol dintr-un unghi foarte inchis. Atacantul englez a urmarit o minge respinsa defectuos de Stones, unul dintre cei mai scumpi atacanti din istoria Premier League si a trimis-o aproape paralele cu linia portii.

Pe fondul retragerii celor de la Leicester au venit si golurile lui Manchester City, reusitele lui Kolarov din lovitura libera in minutul 82, respectiv Nolito cu latul in minutul 90, indulcind cumva infrangerea trupei lui Guardiola.

Clasament

Cu aceasta a doua infrangere la rand, Manchester City ramane la cota 30 de puncte si se afla pe locul patru in clasament, in timp ce Arsenal a urcat provizoriu la conducere dupa 3-1 sambata pe teren propriu cu Stoke City.

Ce urmeaza

Duminica se joaca Chelsea-West Brom de la 14, meci care ii poate readuce pe londonezi la conducere chiar si cu o remiza, iar de la 16:15 este programat duelul Manchester United-Tottenham.



Leicester o umileste pe Manchester City. Guardiola bagat in corzi