Premier League

Leicester – Manchester United, duel pentru podium in Premier League de Boxing Day

Sursă foto: https://twitter.com/LCFC/

Echipele de pe locurile doi si respectiv trei deschid balul partidelor programate de Boxing Day, a doua zi de Craciun, in Premier League.

Victorie Leicester
Egal
Victorie Manchester United

Daca nu aveti deja un cont la Casa Pariurilor, o puteti face aici

“Vulpile” de la Leicester traverseaza o forma buna dupa 2-0 etapa precedenta pe terenul lui Tottenham.

Fosta campioana din Premier League se afla la patru puncte distanta in urma liderului Liverpool.

Dupa 6-2 impotriva lui Leeds United pe propriul teren, Manchester United a urcat pe trei in clasamentul din Premier League, la un punct in spatele adversarei de sambata.

La mijlocul saptamanii echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a obtinut calificarea in semifinalele Cupei Ligii Angliei invingand pe Everton chiar la Liverpool, cu 2-0.

Statistici

Manchester United a pierdut doar un meci dintre ultimele 22 disputate in Premier League contra lui Leicester City, inregistrand 17 victorii si patru remize.

Mai mult decat atat, trupa lui Solskjaer este neinvinsa in meciurile cu Leicester de 11 confruntari, mai precis de la un 3-5 consemnat in septembrie 2014.

Leicester are un adevarat complex in fata lui Manchester United, pierzand cele mai multe meciuri si incasand cele mai multe goluri decat impotriva oricarui adversar.

Manchester United a marcat in fiecare dintre ultimele 22 de meciuri cu Leicester in campionat. Aviz amatorilor care doresc sa parieze pe goluri marcate la meciul de sambata.

De la revenirea in Premier League in urma cu sase ani, Leicester a pierdut cinci din cele sase meciuri jucate de Boxing Day.

Singura victorie obtinuta a doua zi de Craciun a venit tocmai unei formatii din Manchester. Este vorba de “Cetatenii” de la City in 2018.

Echipele probabile

Leicester: Schmeichel; Justin, Fofana, Evans, Castagne; Tielemans, Ndidi; Albrighton, Maddison, Barnes; Vardy.

Manchester United: de Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; Fred, Pogba; Greenwood, Fernandes, Rashford; Martial.



Leicester – Manchester United, duel pentru podium in Premier League de Boxing Day