Premier League

La Mourinho nu merge cu “imi pare rau”

Jose Mourinho se arata nemilos cu jucatorii indisciplinati. Adrian Mutu a simtit-o pe pielea lui si a platit cu excluderea din lotul lui Chelsea dupa ce a calcat pe bec.

Acum este randul belgianul Eden Hazard sa simta rigoarea lui “The Special One” dupa ce a intarziat nemotivat de la un antrenament.

Lasat in afara lotului pentru meciul de Champions League cu Schalke, Hazard si-a prezentat scuze in fata managerului portughez, dar nu a fost de ajuns pentru a-i reintra din nou acestuia in gratii.

Explicatia lui Hazard a fost ca si-a pierdut pasaportul si nu a reusit sa prinda trenul rapid Eurostar pentru a ajunge la antrenamentul de luni dimineata.

“A reactionat bine pentru ca si-a cerut scuze fata de mine si fata de club. Bineinteles ca scuzele nu i-au fost acceptate pentru ca o astfel de intamplare nu este de acceptat, dar acum s-a terminat povestea. El este gata de joc si are pofta sa reintre. Sunt bucuros ca a revenit”, a spus Mourinho.

Cu alte cuvinte, Hazard va fi reintrodus in echipa lui Chelsea in acest final de saptamana contra celor de la West Bromwich Albion.



La Mourinho nu merge cu “imi pare rau”