Premier League

Klopp despre Mourinho inaintea primei infruntari din Premier League: "Poate fi chiar un tip de treaba"

Jurgen Klopp se pregateste de primul sau derby in calitate de manager al echipei FC Liverpool.

Dupa obtinerea primului succes pe banca “cormoranilor”, Klopp se pregateste de un duel foarte tare cu Chelsea, campioana en-titre, o echipa aflata in mare suferinta.

Cei doi manageri s-au mai infruntat de patru ori, iar Klopp a casatigat de doua ori in fata lui Mourinho, pierzand o singuar data. Toate meciurile s-au disputat in Liga Campionilor. Chiar si asa, germanul avertizeaza ca Chelsea ramane o echipa periculoasa mai ales acum ca este “ranita”.

Klopp a dezvaluit ca ii poarta un mare respect lui Mourinho si ca a schimbat cu acesta mesaje in timpul cand activa in fotbalul german.

“Din punctul meu de vedere am un mare respect pentru munca lui. Daca nu esti jurnalist sau arbitru, el (n.r. - Mourinho) poate fi chiar un tip foarte de treaba”, a comentat Klopp in stilul caracteristic.

“El este temperamental, la fel si eu sunt, dar avem suficient respect pentru a sti ca avem un stil de viata normal si ca totul este in regula intre noi”, a adaugat Klopp.

Chelsea ocupa locul 15 in clasamentul din Premier League dupa un inceput dezastruos de sezon, cu 11 puncte in zee meciuri, totul culminand cu infrangerea suferita etapa precedenta pe terenul lui West Ham United.



Klopp despre Mourinho inaintea primei infruntari din Premier League: "Poate fi chiar un tip de treaba"