Premier League

Jucatori de la Arsenal filmati in timp ce se drogau!

Sursă foto: The Sun

Scandal urias in fotbalul englez dupa ce tabloidul The Sun a publicat o inregistrare de la o petrecere a jucatorilor echipei Arsenal in care acestia consuma alcool si droguri.

Respectivul eveniment a avut loc in luna august, adica la inceputul sezonului din Premier League, iar in prim plan apar Mesut Ozil, Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang, Sead Kolasinac si Matteo Guendouzi, un jucator de doar 19 ani.

The Sun anunta ca la petrecere ar fi participat si un numar de 70 de femei, iar in imagini unii dintre jucatori se prabusesc de pe scaune sub efectul inhalarii drogului cunoscut ca “drogul hippy”, in realitate protoxid de azot, un gaz ilariant folosit ca anestezic in practica medicala.

Acesta e folosit pentru tratarea durerilor dentare, dar ca efect advers poarta da o stare de euforie, incetinind activitatea cerebrala si miscarile corpului. Inhalat in cantitati mari acesta poate provoca chiar decesul celui in cauza prin eliminarea oxigenului din creier.

Un purtator de cuvant al clubului Arsenal a reactionat, vineri, dupa aparitia imaginilor stanjenitoare precizand ca jucatorii in cauza vor fi convocati intr-o sedinta urmand a le fi amintite responsabilitatile pe care le au in calitate de jucatori ai gruparii londoneze.



Jucatori de la Arsenal filmati in timp ce se drogau!