Premier League

Incredibil! Liverpool ajunge la un record de cinci infrangeri consecutive pe teren propriu. Mesajul lui Klopp

Sursă foto: https://twitter.com/PugilistSteve/

Campioana Angliei din sezonul trecut este de nerecunoscut si ajunge sa piarda nu mai putin de cinci meciuri la rand pe Anfield Road.

Liverpool a pierdut pe teren propriu cu Chelsea, scor 0-1, in urma golului marcat de Mount, cu trei minute inainte pauzei.

Este a cincea infrangere la rand suferita de Liverpool in propriul fief, o serie inceputa pe 21 ianuarie cu Burnley (0-1) si continuata cu Brighton&Hove Albion (0-1), Manchester City (1-4) si Everton (0-2).

Anterior, Liverpool avusese doua remize la rand pe teren propriu, ceea ce inseamna ca ultima victorie a “cormoranilor” acasa dateaza din 16 decembrie 2020. Liverpool invingea atunci pe Tottenham, cu 2-1, incheind o serie de opt victorii la rand pe Anfield Road.

Asa cum era de asteptat, managerul german Jurgen Klopp a luat vina acestui nou esec asupra sa.

Liverpool ajunge la 22 de puncte distanta de primul loc ocupat de Manchester City si la patru puncte de zona locurilor care asigura prezenta in sezonul viitor de Champions League.

“Este o lovitura mare pentru noi. Nu s-a decis inca totul, dar nu prea avem ce sa vorbim cand pierdem atat de multe meciuri. Nu prea ai dreptul sa ajungi astfel in Champions League.

“Incerc sa fiu cat de sincer pot si le-am spus baietilor ce am vazut in acest meci. Nu avem scuze si ne vorba de tactica. Nu vom da vina pe circumstante. Exista o singura persoana care trebuie criticata si aceea sunt eu. Asta le-am spus baietilor”, a declarat Klopp pentru Sky Sport.



Incredibil! Liverpool ajunge la un record de cinci infrangeri consecutive pe teren propriu. Mesajul lui Klopp