Premier League

In umbra lui Sir Alex Ferguson. Amanuntul care le da frisoane fanilor lui United inaintea derby-ului cu City

Sursă foto: twitter.com

Manchester United nu se regaseste in peisajul fotbalului englez dupa retragerea legendarului Sir Alex Ferguson de la timona echipei.

Chiar daca au trecut mai bine de cinci ani de cand Ferguson s-a retras, iar pe banca lui Manchester United au trecut tehnicieni precum David Moyes, Louis van Gaal si Jose Mourinho, fanii lui United n-au mai asistat la niciun meci in care favoritii sa marcheze de cinci ori, anunta Daily Mail.

Ultimul meci cu cinci goluri marcate de Manchester United dateza din mai 2013 contra lui West Bromwich Albion, un 5-5 de poveste la chiar ultima prezenta a lui Sir Alex Ferguson pe banca fostei campioane a Europei.

De atunci rivala locala Manchester City a avut nu mai putin de 21 de meciuri in care a marcat cel putin cinci goluri, ultimul chiar in etapa dinaintea confruntarii cu United, 6-1 cu Southampton.

La stilul pe care Mourinho l-a impus la United este putin probabil ca fanii lui United sa se bucure prea curand de un meci cu cinci goluri marcate de favoriti.

Cel mai bun marcator al lui United in acest sezon este Martial, cu cinci goluri, in timp ce Lukaku traverseaza o eclipsa de forma fara gol marcat din 15 septembrie, iar Alexis Sanchez se dovedeste pana acum o mare plasa luata de Mourinho, cu doar trei goluri in 20 de meciuri.



In umbra lui Sir Alex Ferguson. Amanuntul care le da frisoane fanilor lui United inaintea derby-ului cu City