Premier League

Ibrahimovic salveaza remiza pentru United in derby-ul cu Liverpool

Sursă foto: twitter.com/LFC

Marele duel al Angliei dintre Manchester United si FC Liverpool s-a incheiat nedecis, scor 1-1, duminica seara pe Old Trafford in etapa a 21-a din Premier League.

Liverpool a deschis scorul in minutul 27 print-un penalty transformat de Milner la un hent comis de Pogba in propriul careu la un corner al oaspetilor.

Gazdele de la United au alergat dupa egalare si in cele din urma au obtinut-o cu doua minute inaintea finalului dupa o prelungita actiune de atac.

Dupa mai multe mingi respinse de apararea lui Liverpool, balonul a ajuns pe fruntea lui Ibrahimovic si suedeuzl a plasat lovitura de cap in poarta lui Mignolet.

Acesta respinsese cateva minute mai devreme intr-o situatie de unu la unu cu Rooney, faza la care asistentul de pe acea parte ridicase eronat fanionul.

Fanion pe care ar fi trebuit sa-l ridice si la inceputul fazei care a dus la golul egalizator marcat de United, dar n-a facut-o si astfel s-a scris istoria acestui derby de referinta pentru fotbalul englez.

Liverpool ajunge la patru meciuri fara victorie in acest an, ceea ce nu s-a mai intamplat din anul 1993.

Clasament

Chelsea ramane pe primul loc in clasament, cu 52 de puncte, urmata la sapte puncte de Tottenham si Liverpool. 

Manchester United ramane pe sase, cu 40 de puncte, dar echipa lui Jose Mourinho s-a apropiat la doar doua puncte de Manchester City, echipa care a pierdut categoric in deplasare cu Everton, scor 0-4, si a suferit a cincea infrangere din acest campionat.

Echipa lui Pep Guardiola are cele mai multe infrangeri dintre echipele aflate in topul sase din Premier League.



Ibrahimovic salveaza remiza pentru United in derby-ul cu Liverpool