Premier League

Ibrahimovic, revenire pe teren dupa sapte luni

Sursă foto: twitter.com/manutd

Manchester United a revenit de la 0-1 si a castigat la pas, cu 4-1, meciul cu Newcastle United din Premier League, dar stirea momentului este data de revenirea lui Zlatan Ibrahimovic.

Accidentat in finalul sezonului precedent la un meci de Europa League cu Anderlecht, Ibrahimovic si-a facut revenirea pe teren la Manchester United in minutul 77 al meciului de pe Old Trafford.

Noul numar 10 din echipa lui Jose Mourinho a fost primit cu aplauze la scena deschisa si, in minutul 89, a fost aproape de gol dupa o reluare spectaculoasa din voleu in interiorul careului.

Newcastle deschisese scorul prin Gayle la o eroare defensiva comisa de suedezul Lindelof. Acesta a alunecat in fata atacantului advers si astfel acesta l-a invins fara probleme pe De Gea.

Manchester United a intors rezultatul pana la pauza prin doua goluri cu capul. Mai intai Martial a facut 1-1 cu o reluare din sase metri la centrarea ideala oferita de Pogba.

Young a centrat apoi ideal pentru reusita lui Rashford din prelungirile primei reprize.

Partea secunda a adus alte doua goluri in poarta “Cotofenelor”. Mai intai Pogba a maract pentru 3-1 dupa o faza spectaculoasa initiata in flancul drept de Mata si Lukaku. De la acesta a plecat centrarea in careu si Rashford l-a servit ideal pe Pogba la bara a doua.

Lukaku avea sa inchida tabela cu un sut in forta sub transversala, atacantul belgian ajungand la cota 9 reusite in acest sezon.

Manchester United ramane la opt puncte distanta de liderul Manchester City, echipa care a obtinut a zecea victorie consecutiva dupa 2-0 in deplasare cu fosta campioana Leicester.

Arsenal a invins-o pe Tottenham, cu 2-0, dupa doua goluri controversate, iar Chelsea s-a impus cu 4-0 pe terenul lui West Brom.



Ibrahimovic, revenire pe teren dupa sapte luni