Premier League

Hazard l-a scapat pe Mourinho de a doua infrangere consecutiva

Reprimit in lotul lui Chelsea dupa ce fusese pedepsit pentru ratarea unui antrenament, internationalul belgian Eden Hazard i-a scapat pe londonezi de a doua infrangere la rand.

Fara doar si poate, luna noiembrie nu este una favorabila pentru Chelsea, echipa lui Mourinho fiind la un pas de a pierde intalnirea de pe teren propriu cu West Bromwich Albion, dupa ce in urma cu o saptamana capitulase la Newcastle.

Inspiratia lui Hazard si o doza insemnata de noroc au facut ca Chelsea sa salveze o remiza pastrand contactul cu grupul fruntas din Premier League.

Meciul de pe Stamford Bridge se putea incheia foarte bine si 3-1 pentru fosta echipa a lui Gabriel Tamas. In minutul 91 oaspetii au ratat o mare ocazie prin Chris Brunt, acesta trimitand peste poarta din pozitie ideala.

A urmat o alta faza de atac a celor de la WBA, iar Goran Popov nu ar fi trebuit decat sa tina de minge pentru a-i provoca lui Mourinho prima infrangere pe teren propriu dupa o perioada insemnata. Acesta a preferat insa o centrare, londonezii au interceptat si au plecat la contraatac prin Ramires, jucator care a scos lovitura de la 11 metri in duel cu Steven Reid.

In prima faza centralul Andre Marriner a lasat impresia ca nu va fluiera, dar in cele din urma s-a auzit sunetul izbavitor pentru Chelsea, iar Eden Hazard a transformat lovitura de la 11 cand mai erau doar 20 de secunde pana la finalul timpului regulamentar.

Samuel Eto’o deschisese scorul in minutul 45, insa WBA a intors rezultatul in partea secunda cu doua goluri in noua minute (Long 60 si Sessegnon 68).

Dupa acest 2-2 cu WBA echipa lui Mourinho se va transforma, duminica, pentru 90 de minute in sustinatoarea rivalilor de la Manchester United

“Diavolii”, locul opt in campionat, intalnesc pe teren propriu liderul Arsenal, iar un eventual succes al “tunarilor” i-ar duce pe oamenii lui Arsene Wenger la sapte puncte de Chelsea.



Hazard l-a scapat pe Mourinho de a doua infrangere consecutiva