Premier League

Guardiola ofertat sa preia nationala Braziliei dupa Cupa Mondiala. Ce raspuns a dat

Sursă foto: https://twitter.com/TransfersLlVE

Antrenorul spaniol Pep Guardiola a primit o oferta pentru postul de selectioner al nationalei Braziliei, informatie care apare chiar in saptamana duelului decisiv pentru titlul din Premier League cu FC Liverpool.

“Sunt sub contract aici si ma simt foarte bine unde sunt. Nu este momentul sa discutam despre asa ceva si nici nu stiu de unde a aparut aceasta informatie”, a declarat Pep Guardiola intr-o conferinta de presa, anunta The Mirror.

Zvonurile aparute in presa engleza vorbesc de o oferta echivalenta cu 10 milioane de lire sterline pe an pentru postul de selectioner al Braziliei.

Un post ocupat in prezent de Tite.

Guardiola mai are contract cu Manchester City pana in iunie 2023, iar la inceputul actualului sezon a declarat ca urmatorul nivel in cariera va fi la nivel international, adica sa antreneze o echipa nationala.

Presedintele Federatiei Braziliene de Fotbal are planuri cu Guardiola selectioner pentru Copa America 2024, turneu care ar putea avea loc in SUA ca repetitie pentru Cupa Mondiala din 2026, anunta Marca.

“Mi-ar placea sa antrenez la EURO, Copa America si Cupa Mondiala”, mai spunea Guardiola in interviul de la inceputul sezonul despre viitorul carierei sale de antrenor.



Guardiola ofertat sa preia nationala Braziliei dupa Cupa Mondiala. Ce raspuns a dat