Premier League

Guardiola nu s-a decis pe cine va antrena in Anglia

Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen pana la finalul actualului sezon, a anuntat marti ca-si doreste sa antreneze in Anglia, dar ca nu a semnat deocamdata cu nicio echipa.

Guardiola isi incheie contractul cu gruparea bavareza la finalul actualului sezon si nu a mai dorit prelungirea acestuia.

Oficialii lui Bayern l-au contactat deja pe Carlo Ancelotti si italianul a acceptat propunerea de a prelua gruparea bavareza din vara.

Despre Guardiola se stie ca va merge in Premier League, si chiar el recunoaste ca isi doreste sa antreneze in cel mai bine cotat campionat din lume in acest moment.

“Vreau sa experimentez un oras nou si sa lucrez in Anglia. Am cateva oferte din Anglia, dar nu am semnat nimic pana acum. Am o oportunitate de a merge in Premier League. Simt ca sunt la varsta potrivita si mai simt ca este momentul oportun pentru a face aceasta mutare”, a declarat Guardiola, anunta BBC.

Karl-Heinz Rummenigge, boss-ul lui Bayern, anuntase ca Guardiola stie precis unde va continua din vara, dar tehnicianul spaniol a tinut sa-l contrazica in conferinta de presa sustinuta marti.

“Nu m-am decis inca asupra viitorului club”, a spus Guardiola.

Dorit insistent de Manchester City, pentru Guardiola au aparut la orizont alte doua perspective: Chelsea si Manchester United.



Guardiola nu s-a decis pe cine va antrena in Anglia